Serviciile de evaluare psihologică clinică pe care le ofer sunt specializate în identificarea și înțelegerea profundă a diferitelor tulburări și dificultăți psihologice. Prin utilizarea unor instrumente și tehnici de evaluare riguroase, ofer o evaluare comprehensivă a stării mentale a pacienților mei. Scopul meu este de a oferi informații clare și relevante, care să ajute la identificarea nevoilor individuale și la dezvoltarea unui plan de tratament personalizat.
Aceasta, spre deosebire de parcursul de practică clinic, are un accent mult mai crescut pe intervenție – intervenția de tip consiliere este uneori destul de greu de delimitat de cea de tip psihoterapeutic, regula de bază fiind că obiectivele în consiliere sunt mult mai concrete și mai aplicate contextului de viață al persoanei. Un consilier experimentat se va concentra, deci, pe construirea de abilități, pe gestiunea stresului și pe susținerea pragmatică a clientului în rezolvarea problemelor de viață. Majoritatea demersurilor de consiliere vor avea deci o structură clară și o desfășurare protocolizată.
Demersul psihoterapeutic este unul eminamente de intervenție – evaluarea în psihoterapie este tributară procesului de conceptualizare de caz și cuprinde, pentru majoritatea modalităților terapeutice, și elemente de intervenție. Obiectivele psihoterapeutice pot fi (cel puțin unele dintre ele), la fel de specifice precum cele formulate în procesul de consiliere, dar ele sunt întotdeauna subsumate unor obiective mai generice, specifice psihoterapiei (de ex., schimbarea unor tipare de reacție, creșterea eficienței de sine etc.). Parcursul de practică psihoterapeutic este și cel mai greu de urmat.
Terapia de cuplu sau de familie este despre relația dinte membrii sistemului respectiv. Scopul principal al terapiei este de a crea un mediu sigur și încurajator în care fiecare membru al sistemului să se simtă ascultat și înțeles, prin diverse tehnici și strategii terapeutice. Acesta este un proces colaborativ, iar succesul său depinde de angajamentul tuturor membrilor implicați.
Mersul calului dezvoltă senzorialitatea prin mișcare, care este variată, ritmică și repetitivă. Răspunsurile rezultate în timpul procesului sunt similare cu mișcarea pelvisului oamenilor în timpul mersului. Hipoterapia este indicată pentru copiii și adulții cu disfuncții neuromusculare de la o formă ușoară la o formă severă.
Aceasta presupune utilizarea artelor ca formă de exprimare non-verbală, în combinație cu alte moduri de comunicare în cadrul unei relații terapeutice într-un cadru terapeutic adecvat, care include: terapia vizuală, terapia dramatică, terapia muzicală și terapia cu mișcarea dansului.
Ateliere pe un anumit aspect din psihologie. Astfel, obții o perspectiva aprofundată asupra subiectului de interes pe care dorești să-l aprofundezi. Acestea sunt recomandate pentru cei ce vor să se dezvolte și să afle mai multe lucruri despre ei înșiși.
Probleme somatice
Atac de panică, disconfort fizic, oboseală, migrene, greață etc.
Gânduri reculente, stres, tristete, confuzie, iritabilitate, furie etc.
Dependență, atașament, trădare, nedreptate, umulință, respingere etc.
Dezv. personala/Art-terapie (3h) > 150 RON
Familie/Cuplu (1h 20 min.) > 250 RON
Hipoterapie (30 min.) > 120 RON
Psihoterapie (50 min.) > 200 RON
Evaluare psihodiagnostic (4h) > 600 RON
Evaluare screening (2h) > 300 RON
Familie/ Cuplu (1h 20 min.) > 300 RON
Dezv. personala/Art-terapie (3h) > 200 RON
Psihoterapie (50 min.) > 250 RON
Evaluare psihodiagnostic (4h) > 800 RON
Evaluare screening (2h) > 400 RON
Psiholog clinician si Psihoterapeut, masteranda în psihologie clinica, psihotraumatologie si terapia focusata pe emotii; formata în terapia cognitiv-comportamentala si hipnoza ericksoniana; cu multiple workshop-uri si conferinte de specialitate.
Contactează-mă
© 2023 artapsihologiei.ro